Dag 3 - Dinsdag

Vandaag at ik een van mijn lievelings gerechten: Lasagne!











Ontbijt
Ik ontbijt vandaag met een soort chocoladepudding. Deze maak ik door 125ml soyamelk, 30g havermout, 10g cacaopoeder en 100g bevroren banaan met elkaar te mixen in de keukenmachine. Daar bovenop doe ik nog wat plakjes banaan, amandelen en geraspte kokos.






Lunch
Er was nog flatbread over van de curry van zondag dus die gebruik ik voor de lunch. Ik besmeer hem met tomatenbrushetta en doe er dan wat sla, alfalfa, tomaat, komkommer, bosui en pijnboompitten op. Mijn vriend belegd ze met een kruidenolie wat bij de flatbreads in de verpakking zit en doet hetzelfde als mij op + nog gepaneerde olijven.














Tussendoor
Een banaan + water












Avondeten
Vanavond eten we lassagne en hiervoor gebruik een een verspakket van AH. Hier zitten alle nodige groenten, de saus en lasagnebladeren in en alles is vegan. Je moet zelf gehakt, kaas en melk toevoegen. Ik gebruik vegan fijngehakt en soyamelk. In plaats van gewone kaas gebruik ik vegan kaas van Ekoplaza, maar deze lasagne is ook heel lekker zonder kaas mocht je vegan kaas te duur vinden. Je kan ook edelgistvlokken gebruiken in plaats van kaas, veel mensen zijn hier gek op, ikzelf vind het niet echt bijzonder.
Terwijl de lasagne in de oven zit eet ik een half pakje crackertjes.













Snack
Na het avondeten heb ik nog zin in iets zoets dus ik neem een kop chai tea met wat cafe noir koekjes.

Reacties

Populaire posts